SMF - Just Installed!

Author Topic: Emilio fodboldtrøjer NataliaV Chelsea-angriber Giroud lykkedes stadig ikke at bryde sin scorende and  (Read 39 times)

FayDullo5

  • Newbie
  • *
  • Posts: 41
  • Karma: +0/-0
  • My name is Tanesha Holton. I life in Vlissingen (Netherlands).
    • View Profile
Emilio fodboldtrøjer SilasCre
Chelsea-angriber Giroud lykkedes stadig ikke at bryde sin scorende and, og endte med at gå 546 minutter uden et enkelt skud på mål i turneringen. Men han har den ene ting, Liverpool-forsvarsspilleren Lovren begærede en VM-vindermedalje.  Det er en fantastisk følelse. han sagde. Helt ærligt er det en drøm, jeg er meget stolt over alle tilhængere. Det 'er et privilegium for mig at være en del af dette hold. Jeg er blevet kritiseret i Frankrig, fordi jeg ikke gjorde' tscore i verdensmesterskabet.  Men jeg modtog også en masse beskeder fra folk, der kender deres fodbold fodboldtrøjer og specialister og endda franske tilhængere. De ser det arbejde, jeg gør for teamet.


Mange mennesker ville have mig til at score i finalen. 'Ididn' ved ikke, om jeg ville have en chance igen, men jeg prøvede at arbejde hårdt for mine holdkammerater og vores team. Det 'er det samme for mine holdkammerater. Det' s23 spillere, ikke kun 11. Det var styrken for det franske hold i år. Vi spiller alle for hinanden. I sidste ende havde Frankrig bare for meget for kroaterne, der gjorde det godt at score to gange mod et hold, der kun havde lader en anden nation slå dem fra åbent spil i hele turneringen. De blev kritiseret for at være for pragmatiske, for negative, for kedelige og blev det første hold siden 1970 til at score fire gange i finalen.


Det var alt for meget for Lovren, der insisterede bagefter fodboldtrøjer på, at det bedre hold rent faktisk havde tabt, før det indrømmede, at det kunne være afslutningen på en æra for nogle af Kroatiens lodde stjerner som Luka Modric og Mario Mandzukic, begge 32. Lovren, 29, sagde 'Jeg er glad for, at jeg havde det godt, men alt i alt' snørrede det nok. Du skal vinde. Det gør personligt ondt, fordi jeg tabte Champions League-finalen og nu denne finale, og det 'længe let at acceptere. 'Iwill bærer dette hele mit liv, men jeg vil også bære glæde, fordi ikke mange spillere spiller i disse to store finaler så tæt sammen. Vi er skuffede, fordi vi tabte spillet, men spillede meget bedre fodbold end dem.


 TawnyaShu Inter Mailand Trikot Kinder Mozellevz
Feel free to visit my web site :: fodboldtrøjer