SMF - Just Installed!

Author Topic: Milo fotballdrakter LatoyaFa Dette var det klassiske FA Cup-slipsområdet og Newport County likte sja  (Read 4 times)

DaltonFarl

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 148
  • Karma: +0/-0
  • I'm Desiree (21) from South Hummocks, Australia. I'm learning Russian literature at a local college and I'm just about to graduate. I have a part time job in a backery.
    • View Profile
Milo fotballdrakter KirstenD
Dette var det klassiske FA Cup-slipsområdet og Newport County likte sjansen til å spille opp til manuset da Leeds United ble eliminert fra konkurransen på pinlig vis for andre sesongoppkjøring. Shawn McCoulsky, på utlån fra Bristol City, var helten for League Two-klubben, da hans 89-minutters header tok Newport inn i FA Cups fjerde fotballdrakter runde for første gang siden 1979. Selv om Christiansen forsvarte sitt valg etterpå og påpekte at han hadde tatt i bruk en lignende tilnærming i Carabao Cup denne sesongen og likte en viss suksess, var det en risikabel vei å gå ned mot Newport, spesielt med tanke på hva som skjedde med Leeds i FA Cup fjerde runde i fjor, da Garry Monk felt et reservelag på Sutton United og ikke-ligaklubben påførte et ydmykende nederlag.


I virkeligheten var alle ingrediensene der for en opprørt før en ball ble sparket. Det var en bitter kald ettermiddag i Sør-Wales da en bitende vind feide over en overflate som alltid var sannsynlig å forårsake noen få problemer mens ballen surret rundt og spillerne kjempet fotballdrakter for å holde foten. Kast også motstandere til understrømmen, og Newport kunne blitt tilgitt for å føle blod. Til tross for alt det var det Leeds som grep initiativet tidlig. Berardi, en av de to overlevende fra laget som startet mot Forest, slo på en løs ball omtrent 25 meter fra mål og slo et lavt, svingende skudd som blinket forbi Joe Day. Newport nektet imidlertid å bli motløs og fortsatte å undersøke, med Willmott som produserte en endeløs tilførsel av kryss fra høyre.


 JaysonMor fotbollströjor barn JohnieHag
Visit my page: fotballdrakter